Híreink

30 százalékkal bővítette létszámát a Leadec Kft.

700. munkatársát köszöntötte a Leadec Magyarországon

2019. március 13 – A Leadec Kft., a magyarországi autó és gyártóipar vezető szolgáltatója 150 fővel növelte alkalmazottainak számát. Az újonnan felvett szakemberek feladata szentgotthárdi és győri autóipari üzemek gyártási folyamatainak műszaki, infrastrukturális és logisztikai üzemeltetése, a bővülő kapacitások többlet igényeinek kiszolgálása.

Ez magában foglalja például az elektromos hálózat, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszer karbantartását. A bővüléssel a kft. dolgozóinak száma elérte a 730 főt.

A társaság a súlyos munkaerőhiány körülményei között tudott bővülni. Vonzó karrier lehetőséget és stabil jövedelmet kínált, amivel rövid idő alatt tudott szakembereket felvenni a foglalkoztatás teljes spektrumára: az egyszerű munkavégzéstől a legmagasabb szintű technológia kiszolgálásáig terjedő állásokra.

A Leadec ugyanis Magyarország legjelentősebb autógyáraiban telepít egyebek között robotokat és megmunkáló központokat, speciális igények szerint készít villamos vezérlőszekrényeket. Szolgáltatásai közé tartozik a csúcsminőségű autók előállításakor szükséges nagy teherbírású darupályák és acélszerkezetek, logisztikai szállítóberendezések előállítása, az adatátviteli berendezések elektromos installációja és a gyártócsarnokok épületvillamossága.

A győri, kecskeméti, szentgotthárdi, szombathelyi és miskolci telephelyeken dolgozó szakemberek működtetik a gyárak központi villamosenergia-ellátó rendszereit és ellátják a létesítmények műszaki és infrastrukturális üzemeltetését, beleértve a gyártósorok szigorú előírásoknak megfelelő műszaki takarítását. A Leadec szolgáltatásai teszik lehetővé, hogy a világ legrangosabb autómárkáit előállító szakemberek kizárólag a prémium minőségű termelésre összpontosíthassanak.

A Leadec a napokban elnyerte annak a győri üzemnek a teljeskörű üzemeltetését, amely luxusautó márkák fontos műanyag alkatrészeit állítja elő. A megbízás magában foglalja a gyár elektromos hálózatának, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszer karbantartását is.

A magyar autóipar évről-évre növekvő értékű megbízásokkal látja el a Leadec Kft.-t, amelynek árbevétele öt év alatt 40 százalékkal növekedett és 2017-ben mintegy 7,5 milliárd forint volt.

Bővült a Leadec feladatköre a szentgotthárdi gyárban

2019. január 1-jétől a Leadec Kft. végzi a szentgotthárdi gyár üzemfenntartási (FM) feladatai mellett a belső logisztikai szolgáltatásokat is.

Ez utóbbi szolgáltatás magában foglalja a gyárba érkező alkatrészek átvételét és raktározását, a termelési folyamatok ellátásán túl, a csomagolóanyag és tárolóeszköz menedzsmentet és készáru kezelést is. A feladat elvégzéséhez közel csaknem 150 dolgozót vettünk fel a telephelyre. Az első munkanapon mintegy 60 targonca és elektromos vontató lendült mozgásba a termelés kiszolgálása érdekében.

Az új logisztikai szolgáltatás elindításával a Leadec Kft. létszáma 728-ra emelkedett, a szentgotthárdi telephely csapatában pedig immár 218 munkatársunk dolgozik. Vállalatunk büszke arra, hogy már elkészültek az első olyan csúcsminőségű motorok a gyárban, amelyekhez mi is közvetlenül hozzájárultunk, egyúttal gratulálunk szentgotthárdi és győri egységeink vezetőinek és munkatársainak a kimagasló teljesítményükért.

700. munkatársát köszöntötte a Leadec Magyarországon

700. munkatársát köszöntötte a Leadec Magyarországon

 

A Leadec menedzsmentje személyesen üdvözölte a vállalat 700. új munkavállalóját Szentgotthárdon, az új logisztikai szolgáltatás elindításakor.
Soós Annamária csomagoló munkakörben kezdte meg pályafutását vállalatunknál. Szentgotthárdi csapatunkban Annamáriával együtt immár 218 munkatársunk dolgozik. Sok sikert kívánunk 700. dolgozónknak!