Video Leadec

One Mission. One Team.

A háttérben dolgozva biztosítjuk ügyfeleink termelésének zökkenőmentességét. Ezért vagyunk mi az egyik vezető nemzetközi ipari szolgáltató. Ismerje meg a Leadec csapatszellemét.

Csapatunk

Kollégáink mind nagyszerű emberek: a technikustól a programozókon, tisztítóipari szakembereken át a mérnökökig, sokféle munkakörben dolgoznak.

 • Marc, Robot Programmer at Leadec Badge
  Marc Robot-programozó
  Innovatív, időtálló robot-programokat tervezek.
 • Steffi, IT Consultant at Leadec Badge
  Steffi IT tanácsadó
  Az igényeinkhez igazodó IT rendszereket tervezek
 • Ulf, Team Leader at Leadec Badge
  Ulf Csoportvezető
  Azon dolgozom, hogy a gépek megértsék egymást.

A Leadec számokban

A magyarországi Leadec Kft. a műszaki szolgáltatások egyik globális vezető vállalatának, a német Leadec Csoportnak a leányvállalata.

Telephelyk: 200 telephely Telephely
MUNKAVÁLLALÓK: 20 000 munkavállaló Munkavállaló
VILÁGSZERTE: 4 kontinensen Kontinensen
ÉRTÉKESÍTÉS: 900 millió eurós forgalom Forgalom

KÜLDETÉSÜNK

Leadec employees

Vezető globális szolgáltatóként arra törekszünk, hogy járműipari ügyfeleinknek a legmagasabb szintű kiszolgálást nyújtsuk. Munkavállaóink jól képzett, megbízható, szakemberek kiváló problémamegoldó képességgel. Ennek köszönhetjük, hogy ügyfeleink 50 éve bíznak a gyártási folyamat egészét támogató szolgáltatásainkban a tervezéstől a karbantartásig, a modernizálástól a digitalizálásig.

TOVÁBB

Amit ígérünk

Csaknem 20 000 munkavállalónkkal a nagyvállalati háttér biztonságát nyújtuk dolgozóinknak. Ezen felül:

 • Csapatszellem

  Csapatszellem

  A Leadec csapatainak tagjai úgy támogatják egymást, mint egy igazi család: összetartanak, együtt érik el a kitűzött célokat.

 • Elismerés

  Megbecsülés

  Nálunk mindenki fontos. Megköszönjük, ha megosztja ötleteit, megvalósítja elképzeléseit, fejleszti a személyiségét és a karrierjét. Vezetőink segítenek mindenben.

 • Elkötelezettség

  Elkötelezettség

  A Leadec támogatja az önálló munkavégzést, az egyéni kezdeményezések bevetését az üzleti célok elérése érdekében, a közös munkát az ügyféllel és az ügyfélért.

 • Világszínvonal

  Világszínvonal

  Folyamatosan figyelmmel kísérjük a legújabb technológiákat, amelyek alkalmazása alapvető számunkra. Szakértelmünkkel mindig az élen járunk. Csapatunk tagjaként Ön is osztozhat egy világszínvonalú szolgáltató vállalat sikereiben.

Tevékenysésgünk

MUNKÁNK Leadec

Szolgáltatásainkkal gondoskodunk a járműipar kulcsfontosságú gyárainak üzemeltetéséről, az ott végzett termelés folyamatban tartásáról és termeléskiegészítő műszaki igényeinek teljesítéséről. Egyedi szolgáltatási csomagokat kínálunk, amelyeket vevőinkkel közösen alakítunk ki. Szolgáltatásaink minőségét sok száz ügyfelünk elégedettsége igazolja.

Állásajánlataink világszerte

Új kihívásokat keres? Várjuk a Leadec-nél. Nemzetközi hátterű vállalatcsoportunk kiváló lehetőségeket biztosít tapasztalt munkavállalói számára.