Spotlights

700. munkatársát köszöntötte a Leadec Magyarországon

700. munkatársát köszöntötte a Leadec Magyarországon

A Leadec menedzsmentje személyesen üdvözölte a vállalat 700. új munkavállalóját Szentgotthárdon, az új logisztikai szolgáltatás elindításakor.

Soós Annamária csomagoló munkakörben kezdte meg pályafutását vállalatunknál 2019. január 2-án Szentgotthárdon, akit a legelső műszakváltás során köszöntött a menedzsment. Az új logisztikai szolgáltatás elindításával a Leadec Kft. létszáma összesen 728-ra emelkedett, a szentgotthárdi telephely csapatában már 218 munkatársunk dolgozik.

Történelmet írt a magyar leányvállalat: az Opel 2018. novemberének közepén hozta nyilvánosságra döntését, hogy 2019. január 1-jétől a Leadec Kft.-t bízza meg a szentgotthárdi gyár – üzemfenntartási (FM) feladatainak meghosszabbítása mellett – a belső logisztikai szolgáltatásainak elvégzésével is.

Az új szolgáltatási csomag magába öleli a gyárba érkező alkatrészek átvételét és raktározását, a raktárokból a gyártósorok (termelés) ellátásán túl, a csomagolóanyag és tárolóeszköz menedzsmentet és készáru kezelést is.

Az előkészítésre alig másfél hónap állt rendelkezésre, melynek során közel 150 főt kellett munkába állítani. Az első szerződéses nap reggelén mintegy 60 db targonca és elektromos vontató lendült mozgásba a termelés kiszolgálása érdekében. Az elmúlt napok során gördülékenyen, fennakadás nélkül érkeztek le az első olyan csúcsminőségű motorok a szerelősorról, melyekről büszkén érezhetjük, hogy a mi közvetlen hozzájárulásunkkal készültek el.

Kimagasló teljesítmény a szentgotthárdi telephely és a győri központi szervezeti egységek vezetői és munkatársai részéről!