• Mitarbeiter in Ungarn

    Leadec Kft.: negyedszázada a magyar járműipari termelés szolgálatában

Leadec Magyarország

A hazai autóipar gyártástámogatásának specialistája és vezető szolgáltatója. 25 éve sikeresen működő vállalatunk szerteágazó tevékenységi köre kiterjed a műszaki létesítmény üzemeltetéstől a műszaki takarításon, az energiaellátó berendezések üzemeltetésén és karbantartásán át a villamosipari-, gépészeti kivitelezésig és egyéb speciális szolgáltatások biztosításáig. Globális technológiai háttérrel, egységes minőségi és technológiai elvek szerint nyújtja mindazt, amit korábban a TMK-k, a különböző, eltérő színvonalú és felkészültségű szakembereket foglalkoztató szolgáltatók végeztek el.

Leistungsgrafik Services Leadec
Leadec BOM

Gondolatok és cselekedetek a Covid-19-en túl

"A koronavírus és annak keletről nyugatra való terjedése az év kezdete óta féken tartotta a világot, és ebben a Leadec is érintett volt – de mi már látjuk a helyreállás jeleit. Ügyfeleink egymás után indítják újra üzemeiket, és a piac ismét lendületre kap. A Leadec az elmúlt hónapokban nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a munkatársai a válság- és higiéniai menedzsment révén folyamatosan rendelkezésre álljanak. Ezen túlmenően a szolgáltatásainkat is a gyárak új igényeihez igazítottuk, mely kifizetődőnek látszik.

2020 második fele már megkezdődött, és mi készen állunk válság üzemmódról támadó üzemmódra kapcsolni. Tudjuk, hogy ebben az egész Leadec csapat a partnerünk lesz. És erre büszkék vagyunk! Mi nem arra várunk, hogy a régi idők visszatérjenek, hanem alkalmazkodunk az új körülményekhez. Továbbra is éberek maradunk, új ötleteket és megoldásokat merítünk a korábbi tapasztalatainkból, és ügyfeleinkkel együtt mi is fenntartható folyamatokat követünk."

Leadec Board of Management

A Castrol és a Leadec: Úttörő folyadékkezelési együttműködés az Factory 4.0 jegyében

A Castrol, a világ egyik vezető kenőanyagmárkája, valamint a műszaki szolgáltatások globális szolgáltatójaként működő Leadec Group egy egész Európára kiterjedő együttműködést kötött az ipari ügyfelek érdekében.

Sajtóinformáció (PDF)

Leadec Kft.: 2019-ben kétszámjegyű növekedés

Győr, 2020. július 21. – A Leadec magyarországi vállalata 2019-ben folytatta növekedését: értékesítésének a megelőző évhez képest 14 százalékos növelésével 8,7 milliárd forintos árbevételt ért el. Az adózás utáni eredmény is pozitív, amelyhez egyebek között hozzájárultak a korábban végrehajtott átfogó technológiai és informatikai beruházások is – áll a győri székhelyű vállalat ma nyilvánosságra hozott mérlegbeszámolójában.