• Mitarbeiter in Ungarn

    Ki gondoskodik arról, hogy minden működik? Mi, a Leadec

Leadec's booth at Automotive Hungary job expo in Budapest
A Leadec Kft részt vesz az októberben megrendezésre kerülő Automotive Hungary szakkiállításon. Kollégáink készen állnak arra, hogy minden kérdésükre választ adjanak a Leadec szolgáltatási portfóliójával és bármilyen szakmai részlettel kapcsolatban. A kiállítás a Hungexpo Zrt területén, szerdától péntekig (17-19-ig) tart. További információkért kérjük látogasson el Hungexpo honlapjára. Ha szeretne előre időpontot egyeztetni velünk, illetve további információra van szüksége, kérjük, írjon az emese.lukacs@leadec-services.com e-mail címre, vagy hívja a +36 20 849 0244 telefonszámot.

Leadec Magyarország - Szolgáltatásaink

Cégünk, a Leadec Kft. több mint két évtizede a legmagasabb szakértelemmel, innovatív közreműködéssel és szaktudással támogatja az autóipar legnevesebb szereplőit. Olyan műszaki szolgáltatásokra specializálódtunk. Vállalati stratégiánk része a költséghatékony mechanizmusok és első osztályú szolgáltatások nyújtása ár-érték arányosan. Az általunk kifejlesztett széles körű megoldások célja, hogy támogassuk ügyfeleink versenyképességét a folyamatosan változó üzleti környezetben.

Termelési szolgáltatások

Az ipari szolgáltatási szakértőink átfogó műszaki szolgáltatások révén csökkentik az Ön termelési folyamataival járó munkaterhet.

Tudjon meg többet...

Maintenance

A Leadec videója

A Voith Industrial Services már úgy ismert, mint Leadec. Nézze meg a Leadec új videóját.

A videóhoz...

Leadec flag