• Mitarbeiter in Ungarn

    Leadec Kft.: negyedszázada a magyar járműipari termelés szolgálatában

Leadec Magyarország

A hazai autóipar gyártástámogatásának specialistája és vezető szolgáltatója. 25 éve sikeresen működő vállalatunk szerteágazó tevékenységi köre kiterjed a műszaki létesítmény üzemeltetéstől a műszaki takarításon, az energiaellátó berendezések üzemeltetésén és karbantartásán át a villamosipari-, gépészeti kivitelezésig és egyéb speciális szolgáltatások biztosításáig. Globális technológiai háttérrel, egységes minőségi és technológiai elvek szerint nyújtja mindazt, amit korábban a TMK-k, a különböző, eltérő színvonalú és felkészültségű szakembereket foglalkoztató szolgáltatók végeztek el.

Leistungsgrafik Services Leadec

Hungary A jövő elvárásaihoz igazodva: a Leadec Kft. 25 éve stabilan a magyar piacon

Pannonhalma, Győr, 2019. szeptember 12. – A Leadec Kft. 1994. óta az autóipar erős partnereként működik Magyarországon. Szeptember 12-én a győri vállalat megalakulásának évfordulója alkalmából Pannonhalmán megrendezett konferencián az autóipar vezető képviselői és politikusai az ágazat jelenlegi és jövőbeni kihívásairól értekeztek.

Olvass tovább

30 százalékkal bővítette létszámát a Leadec Kft.

2019. március 13 – A Leadec Kft., a magyarországi autó és gyártóipar vezető szolgáltatója 150 fővel növelte alkalmazottainak számát. Az újonnan felvett szakemberek feladata szentgotthárdi és győri autóipari üzemek gyártási folyamatainak műszaki, infrastrukturális és logisztikai üzemeltetése, a bővülő kapacitások többlet igényeinek kiszolgálása.

Olvass tovább

60 másodperc Leadec

A "60 másodperc Leadec" videósorozatunkban munkavállalóinkat kérdezzünk a világ minden pontjáról, 60 másodperc alatt beszélgetünk velük az életükről. Legutóbbi videóinkban a magyarországi munkatársunkról, Bognár Andrásról tájékozódtunk a munkahelyi mérnöki és energia-megtakarítási feladatairól, valamint hobbiairól a horgászásról és a futballról.