• Mitarbeiter in Ungarn

    Leadec Kft.: negyedszázada a magyar járműipari termelés szolgálatában

Leadec Magyarország

A hazai autóipar gyártástámogatásának specialistája és vezető szolgáltatója. 25 éve sikeresen működő vállalatunk szerteágazó tevékenységi köre kiterjed a műszaki létesítmény üzemeltetéstől a műszaki takarításon, az energiaellátó berendezések üzemeltetésén és karbantartásán át a villamosipari-, gépészeti kivitelezésig és egyéb speciális szolgáltatások biztosításáig. Globális technológiai háttérrel, egységes minőségi és technológiai elvek szerint nyújtja mindazt, amit korábban a TMK-k, a különböző, eltérő színvonalú és felkészültségű szakembereket foglalkoztató szolgáltatók végeztek el.

Leistungsgrafik Services Leadec
Leadec BOM
Leadec Board of Management: Markus Glaser-Gallion (CEO), Christian Geißler (CFO) and Markus Hucko (COO)

COVID-19: Így kezeljük a jelenlegi fejleményeket

"Közel egy éve élünk és dolgozunk már a koronavírussal. Ez alatt az idő alatt sok minden megváltozott. Napi munkáinkat és ügyfél-ajánlatainkat a megelőzésre állítottuk be és fejlesztettük tovább. Válság- és higiéniakezelésünk gondoskodott arról, hogy munkatársaink folyamatosan bevethetők voltak és ma is azok. Szervizszolgáltatásainkat is testreszabtuk a gyárakban érvényes új követelményekhez igazodva. Nem utolsósorban kihasználtuk az utóbbi hónapokat arra, hogy még inkább megfeleljünk az új realitásoknak és felkészültünk az aktuális, világszerte tapasztalt terjedésre.

Ennek során a gyártás jelentős átalakulását esélyként fogjuk fel. Aktívan cselekszünk, új ötleteket és megoldásokat merítünk eddigi tapasztalatainkból és ügyfeleinkkel közösen figyelemmel kísérjük a jövőképes kezdeményezéseket. Ezzel a know-how-val, egy nagyon különleges, összefogó csapattal, valamint ügyfeleink és partnereink bizalmával a hátunk mögött bizakodva és proaktívan nézünk a következő hetek és hónapok elébe."

Leadec Board of Management

A Castrol és a Leadec: Úttörő folyadékkezelési együttműködés az Factory 4.0 jegyében

A Castrol, a világ egyik vezető kenőanyagmárkája, valamint a műszaki szolgáltatások globális szolgáltatójaként működő Leadec Group egy egész Európára kiterjedő együttműködést kötött az ipari ügyfelek érdekében.

Sajtóinformáció (PDF)

Leadec Kft.: 2019-ben kétszámjegyű növekedés

Győr, 2020. július 21. – A Leadec magyarországi vállalata 2019-ben folytatta növekedését: értékesítésének a megelőző évhez képest 14 százalékos növelésével 8,7 milliárd forintos árbevételt ért el. Az adózás utáni eredmény is pozitív, amelyhez egyebek között hozzájárultak a korábban végrehajtott átfogó technológiai és informatikai beruházások is – áll a győri székhelyű vállalat ma nyilvánosságra hozott mérlegbeszámolójában.