• Mitarbeiter in Ungarn

    Leadec Kft.: negyedszázada a magyar járműipari termelés szolgálatában

Leadec Magyarország

A hazai autóipar gyártástámogatásának specialistája és vezető szolgáltatója. 25 éve sikeresen működő vállalatunk szerteágazó tevékenységi köre kiterjed a műszaki létesítmény üzemeltetéstől a műszaki takarításon, az energiaellátó berendezések üzemeltetésén és karbantartásán át a villamosipari-, gépészeti kivitelezésig és egyéb speciális szolgáltatások biztosításáig. Globális technológiai háttérrel, egységes minőségi és technológiai elvek szerint nyújtja mindazt, amit korábban a TMK-k, a különböző, eltérő színvonalú és felkészültségű szakembereket foglalkoztató szolgáltatók végeztek el.

Leistungsgrafik Services Leadec

Bővült a Leadec feladatköre a szentgotthárdi gyárban

2019. január 1-jétől a Leadec Kft. végzi a szentgotthárdi gyár üzemfenntartási (FM) feladatai mellett a belső logisztikai szolgáltatásokat is.

Olvass tovább

30 százalékkal bővítette létszámát a Leadec Kft.

2019. március 13 – A Leadec Kft., a magyarországi autó és gyártóipar vezető szolgáltatója 150 fővel növelte alkalmazottainak számát. Az újonnan felvett szakemberek feladata szentgotthárdi és győri autóipari üzemek gyártási folyamatainak műszaki, infrastrukturális és logisztikai üzemeltetése, a bővülő kapacitások többlet igényeinek kiszolgálása.

Olvass tovább