Mitarbeiter Leadec

A legjobb választás a sikerhez

Új kihívásokat szeretne? Legyen egy vezető szolgáltató vállalat munkatársa. Kiemelkedő lehetőségeket nyújtunk a tapasztalt munkavállalóknak – egy nemzetközi hátterű üzleti csoportban.

A Leadec a legjobb választás az Ön sikeréhez

Szolgáltató vállalatként vevőink magas színvonalú kiszolgálása a cél, amely a munkatársaink tevékenységének minőségétől függ. Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet dolgozóinak folyamatos képzésére, külső és belső szervezésű tanfolyamok, oktatási programok, csapatépítő tréningek keretében. Kiemelten fontos számunkra a kollégák elégedettsége is, melyet igyekszünk, minél magasabb szintre emeli, amely szintén növeli partnereink bizalmát, együttműködésünk sikerét.

A Leadec cégcsoport célja, hogy megfelelő munkahelyi környezetet teremtsen a munkavállalói számára, ez a garancia arra, hogy az alkalmazottaink jól érezzék magukat, és hogy ügyfeleink számára mindig magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak.

Éljen az általunk kínált lehetőségekkel, legyen a sikerünk részese és legyen egy vezető szolgáltató vállalat munkatársa.

Szeretne nálunk dolgozni?

Állásajánlatok

 

Leadec Kft.
9025 Győr
Csipkegyári út. 2-4